Open Bedrijvendag Geesteren 2023
Zondag 10 september 10:00 - 16:00

Ontdek de Levendige Ondernemerscultuur tijdens Open Bedrijvendag Geesteren

Geesteren staat op het punt om haar diverse ondernemerscultuur in de schijnwerpers te zetten tijdens de langverwachte Open Bedrijvendag op zondag 10 september. Met een scala aan activiteiten, inspirerende ontdekkingen en culinaire verwennerijen, belooft deze dag, van 10:00 tot 16:00, een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel inwoners als bezoekers.
 
Met trots kondigen we aan dat meer dan 80 bedrijven zich op deze dag openstellen om hun bedrijvigheid, expertise en passie te delen met het publiek. Van het industrieterrein met themapleinen zoals het Gezondheidsplein en het Modeplein tot het buitengebied van Geesteren, er zijn talloze kansen om te leren, inspireren en te genieten.
 
Ontdek de bedrijven in Geesteren
In samenwerking met de Geesterse Molen hebben we een fietsroute van ongeveer 23 km uitgestippeld. Deze route neemt je mee langs diverse bedrijven die deelnemen aan de Open Bedrijvendag Geesteren. Ontdek de ondernemingen van Geesteren in het uitgestrekte buitengebied en aanschouw wat ze te bieden hebben.
 
Ontdek en Win
Naast de ongeëvenaarde kans om achter de schermen te kijken bij diverse bedrijven, wachten er ook fantastische prijzen om gewonnen te worden. Met stempelkaarten die je kunt verkrijgen bij verschillende locaties langs de route, maak je kans op prijzen als een volledig verzorgd 6-gangendiner voor twee bij restaurant Vinck, 1 minuut gratis winkelen bij Plus Wallerbosch, en zelfs een gloednieuwe laptop inclusief hoes en muis van DE-IT.
 
Blik op de Toekomst
Open Bedrijvendag Geesteren is niet alleen een kans om te ontdekken wat er zich achter de schermen afspeelt, maar ook om te zien hoe de lokale ondernemers het dorp vormgeven. Met de steun van partners zoals de Geesterse Molen en Autobedrijf Haarhuis, en de actieve deelname van bedrijven zoals Quadcenter, Ribhouse Texas Geesteren en vele anderen, wordt deze dag een feest. Daarnaast is het voor de deelnemende ondernemers de unieke kans om de deuren te openen, om de bezoekers enthousiast te maken en eventueel de openstaande vacatures te vullen.
 
Samen genieten, leren en ontdekken.
Voor meer informatie over het programma, deelnemende bedrijven en de route, kunt u terecht op de Facebookpagina van het OVG (Ondernemers Vereniging Geesteren), of op de website https://ov-geesteren.nl. Voor specifieke vragen en verzoeken, kunt u contact opnemen via info@ov-geesteren.nl

Contact

KVK 40076337